torstai 22. tammikuuta 2009

Tammikuun tekemisiä

Oon kutonu oon. Vaikka hilijasta täälä julukasupuolella onki ollu. Eikä nykkää oo kuvia ku työt on päättelemättä. Joululahajaksi saamani lahajakortti on lähestulukoon käytetty, euro on ennää jälellä.

Päättelyä oottaa salomoninsolomuin virkattu alpakkahuivi, joka alakukankeuen jäläkeen oli tosi kiva tehä ja lopputuloski miellyttää. Origon-langasta tehty putkikauluri. Tosa ihastuin eka lankaan ja siitä mietin mitä tahon tehä. Minnalle tiioksi että on sulle sopivaa, ei nimittäi erota tekikö oikein vaiko nurin.

Tällä hetkellä keske on ihtelle pipo ja huopalapaset. Tuo pipo on kertaalleen purettu malli eikä uuelleen teko oikei nappaa. Lapasiin on ostettu lissää hahtuvaa mut ei nytä edistyvän, oisko se kevväänmerkki ku puikot hilijenee?

Kassisa oottaa langat Kallen pipoa varten, ohoje pitäs vielä löytää. Samoin langat Kallen villapaitaa varten on oottamasa.

Ja puikoista siemenii. Tilasin parit siemenluettelot sekä Jounilta ikkunan eteen hyllyn kukkapurkeille. Kumpiakkaa ei vielä oo tullu. Kotihoijosa olleet pelakuut on sitte kutpai ja atjöö, yks ainua hengisä jotenkuten. Pannaa uutta kesäksi taas...

Ei kommentteja: